Om Anne Lilballe

For at skabe overblik over brugen af en af verdens ældste kommunikationsformer – skuespillet, til at fremme mundtlig kommunikation og højne oplevelse og læring, udviklede jeg metoden Fire Faser 12 Principper.

MIT ERFARINGSGRUNDLAG
Jeg har mere end 30 års undervisningserfaring. Med andre ord brænder jeg for undervisning og formidling. Min erfaring med erhvervslivet i Danmark bygger på et arbejdsliv som iværksætter, engageret indsats som outplacement konsulent for AS3 og IKU og 15 års spændende virke som kommunikationskonsulent i virksomheder. 
KOMMUNIKATION & SKUESPILKUNST
Metoden bygger på principper fra scenekunstens verden. Sammenholdt med traditionel læring om kommunikation, lederskab og psykologisk interaktion. Der er mange oplagte principper fra skuespilkunstens verden og ikke mindst et veludviklet sprog, der bruges til at forstå skuespilkunsten – iagttagelsens kunst, som imødeser de krav, der stilles til en moderne, troværdig og inspirerende kommunikator.
SE MIN PRÆSENTATIONSVIDEO

UDDANNELSESBAGGRUND
Jeg er uddannet skuespiller fra Scenekunstskolen i Odense, indenfor ledelse og kommunikation på EASJ, kropspsykologi og undervisning hos Nordlyscentret i Silkeborg, coaching og entreprenørskab på CBS.